Till sidans huvudinnehåll
Vårt sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

Vår ambition är att leverera kvalitetskött för alla tillfällen. Oavsett om du levererar catering till tusentals gäster varje vecka eller har 16 platser i en restaurang som bokas ett halvår i förväg.

Vi står för allt kött som vi säljer. Våra produkter kommer både från egna gårdar där vi beställer från bonden själv samt från framstående producenter i hela världen. Vi tar avstånd från hormonbehandlat kött och vår ambition är att sälja kött från friska djur som fått utföra sitt naturliga beteende så långt det är praktiskt möjligt.


Vi följer Martin & Servera-gruppens uppförandekod, vilket bland annat innebär att vi aktivt ska verka för att djurskyddsaspekterna är en naturlig del av affärerna. Där förståelse, medkänsla och respekt för människor, djur och natur finns med i dialogen med leverantörer och kunder.

Kvalitet för alla tillfällen

Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna på grund av extra fin kvalitet och sortering.
Smakriket

Sortiment

Smakriket

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet, som ger dig smaken av en plats.

Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

Våra skickliga styckare arbetar med fingertoppskänsla och lång erfarenhet för att stycka och bereda ditt kött exakt som du vill ha det.
Charkproduktion

Sortiment

Charkproduktion

Skivade frukostpålägg, krämig leverpastej, flätad prinskorv och perfekt kryddad blodpudding och vi tummar aldrig på vår regel nummer ett: Det ska vara 100% svensk köttråvara.
Kobe

Sortiment

Kobe

Det exklusiva japanska köttet omges av flertalet myter och legender. Vi på Kötthallen Sorunda är certifierad medlem i föreningen Kobekött och ska försöka reda ut begreppen.

Läs mer

Viking Fågel

Våra producenter

Viking Fågel

För familjeföretaget Viking Fågel, bland de bördiga kullarna i västra Skåne, är produktionen av kyckling, gås, tupp, kalkon och anka ett hantverk.
Hansen charkuteri

Våra producenter

Hansen charkuteri

Hansen Charkuteri är ett småskaligt charkuteri som förädlar lokala och regionala råvaror till exklusiva charkprodukter. Verksamheten startade 2013, då det inte fanns några andra som jobbade med charkuterier småskaligt i Västerbotten.
Vilt

Råvarukunskap

Vilt

Viltkött är fantastiskt tycker vi på Kötthallen Sorunda. Djuret har levt i sin naturliga miljö och vuxit upp på naturlig föda. Tillgången på vilt styrs av jaktsäsonger och kvoter. Aldrig att vi har något i vårt sortiment där tillväxten är hotad. Kontakta din säljare för information för vad som finns just nu.
Fågel

Råvarukunskap

Fågel

Kötthallen uppmuntrar aktivt de fågelproducenter som arbetar med svenska lant- och kulturraser genom att  vi köper in och säljer dessa. Vi är väldigt noga med fåglarnas förhållande och samarbetar nära med våra leverantörer.