Hansen Charkuteri är ett småskaligt charkuteri som förädlar lokala och regionala råvaror till exklusiva charkprodukter. Verksamheten startade 2013, då det inte fanns några andra som jobbade med charkuterier småskaligt i Västerbotten.
Familjen Hansen saknade välsmakande och lokala charkprodukter i butiker och såg att det fanns en lucka på marknaden. År 2013 startade Michael Hansen och hans familj produktionen av charkuterier i Scans före detta lokaler. Familjen agerade snabbt, från idé till produktion tog det bara 2 månader!
Täta samarbeten med uppfödare har sedan gjort att rprodukterna och sortimentet har förädlats och utvecklats.
Idag sker produktionen i Stöcksjö strax söder om Umeå, bland öppna landskap, skog och mark som är gynnsamt för produktionen. Familjen Hansen tror att de friska vindarna från Stöcksjöslätterna bidrar till att smaken på det lufttorkade sortimente blir så unik.
"Smakrika charkuterier av absolut högsta kvalitet från Stöcksjö, Umeå."
Glada grisar med knorren kvar och en stor variation av raser och köttkvaliteter. Det är vad vi på Kötthallen Sorund har som målsättning att erbjuda tillsammans med våra producenter.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.