Till sidans huvudinnehåll
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

Våra skickliga styckare arbetar med fingertoppskänsla och lång erfarenhet för att stycka och bereda ditt kött exakt som du vill ha det.

Modernt styckningshantverk

Vi hanterar hela djurfall och styckar för hand i våra KRAV-certifierade lokaler söder om Stockholm. Vi har också unika utrymmen för fågel och andra känsliga djurslag som kan vara svåra att hantera i ditt restaurangkök. Våra erfarna styckare och saltmästare har inte bara kunskap utan även fingertoppskänsla, engagemang och passion för sitt yrke. De kan stycka och bereda ditt kött exakt som du vill ha det.

Våra kunder styr sortimentet

Vi kan ta fram en råkorv, en hamburgare eller en rimmad produkt efter dina behov och önskemål. Det sparar mycket tid för dig i köket, men är också ofta ett kreativt utbyte mellan kock och styckare. Ibland är det precision som räknas för god köksekonomi. 

Läs mer

Charkproduktion

Sortiment

Charkproduktion

Skivade frukostpålägg, krämig leverpastej, flätad prinskorv och perfekt kryddad blodpudding och vi tummar aldrig på vår regel nummer ett: Det ska vara 100% svensk köttråvara.
Vårt sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

Vår ambition är att leverera kvalitetskött för alla tillfällen. Oavsett om du levererar catering till tusentals gäster varje vecka eller har 16 platser i en restaurang som bokas ett halvår i förväg.
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Alla våra producenter är uppfödare som vi har ett mycket nära samarbete med. Att ha en spårbarhet hela vägen från bete till tallrik, känns givetvis väldigt bra. Vi ser våra leverantörer som kollegor och det är tillsammans vi arbetar för långsiktig hållbarhet med både djurhållning och matens kvalité.
Råvarukunskap

Råvarukunskap

Råvarukunskap

Vad är det för skillnad på vårlamm och beteslamm? Skiljer sig smaken åt på kalvkött beroende på ras? När får man jaga bäver? Det är en bråkdel av den kunskapen som finns hos oss på Kötthallen. Vi är köttnördar och hos oss finns det samlad kunskap om lamm, vilt, fläsk, nöt och fågel. Här försöker vi förmedla lite av vårt kunnande, välkommen att höra av dig till oss om du har frågor!