Till sidans huvudinnehåll
Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna på grund av extra fin kvalitet och sortering.

Vi säljer service där produkter ingår. Det betyder bland annat att vi är måna om att man ska få det man vill ha, när man vill ha det och att man ska kunna använda allt det man har betalat för. Vi styckar, skär och förädlar våra råvaror med passion och precision, ofta i samråd med våra kunder, och packar sedan allt omsorgsfullt så att de i sin tur kan leverera allra högsta kvalitet.

Ofta föregås detta av ett nära samarbete med uppfödare eller leverantör som också är mån om att leverera det allra bästa till oss. Våra medarbetare är alltid de som lägger sista handen vid våra leveranser och ser till att de håller måttet för vårt sigill.

Under de decennier vi arbetat med kött har vi utvecklat en egen ”hussmak” i våra hängkylar som vi är stolta över. Toner av hasselnöt, anklever och blåmögelost som gör vårt egenhängda kött helt unikt.

Läs mer

Råvarukunskap

Råvarukunskap

Råvarukunskap

Vad är det för skillnad på vårlamm och beteslamm? Skiljer sig smaken åt på kalvkött beroende på ras? När får man jaga bäver? Det är en bråkdel av den kunskapen som finns hos oss på Kötthallen. Vi är köttnördar och hos oss finns det samlad kunskap om lamm, vilt, fläsk, nöt och fågel. Här försöker vi förmedla lite av vårt kunnande, välkommen att höra av dig till oss om du har frågor!
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Alla våra producenter är uppfödare som vi har ett mycket nära samarbete med. Att ha en spårbarhet hela vägen från bete till tallrik, känns givetvis väldigt bra. Vi ser våra leverantörer som kollegor och det är tillsammans vi arbetar för långsiktig hållbarhet med både djurhållning och matens kvalité.
Vårt ansvar

Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

Våra skickliga styckare arbetar med fingertoppskänsla och lång erfarenhet för att stycka och bereda ditt kött exakt som du vill ha det.