Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Charkproduktion

Skivade frukostpålägg, krämig leverpastej, flätad prinskorv och perfekt kryddad blodpudding och vi tummar aldrig på vår regel nummer ett: Det ska vara 100% svensk köttråvara.
I Hässleholm ligger vår egen charkproduktion. Här gör vi den chark som vi själva skulle vilja äta och allt av 100% svensk köttråvara. Smaksättningar får däremot gärna komma från världens alla hörn!

Vi brukar säga att tradition möter rebellanda här. Med det menar vi att vi försöker förena respekten för traditionell charktillverkning med ett rebelliskt sinnelag som ifrågasätter tillsatser som inte behövs. Vi experimenterar ofta och gärna med nya tillverkningsmetoder och tackar sällan nej till en utmaning. 

I sortimentet finns bland annat varm- och kallrökta korvar med olika smaksättningar, krutrökt skinka, prisvinnande pastejer, handflätade prinskorvar, kryddig blodpudding och skivade frukostpålägg av olika slag. Kom gärna med önskemål.

Läs mer

Våra producenter

Rocklunda Gård

Rocklunda gård ligger i hjärtat av Sörmland. Här drivs grisuppfödning sedan 1969 då Yngve Karlsson köpte sina första tio suggor. Numera rymmer gården 300 suggor som producerar cirka 6 500 slaktsvin per år vilka alla levereras till Kötthallen.
Sortiment

Smakriket

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet, som ger dig smaken av en plats.

Råvarukunskap

Fläsk

Glada grisar med knorren kvar och en stor variation av raser och köttkvaliteter. Det är vad vi på Kötthallen Sorund har som målsättning att erbjuda tillsammans med våra producenter.
Tjänster

Restaurangtjänster

Som kund till Kötthallen Sorunda kan vi erbjuda dig tillgång till flera olika tjänster, speciellt framtagna för dig i restaurangbranschen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.