Till sidans huvudinnehåll

Dags för lamm- & grisresa

Dags för lamm- & grisresa
Efter två års uppehåll kan vi äntligen bjuda in till vår traditionella lamm- och grisresa igen!
Med ambitionen om att vara länken mellan uppfödare och kund bjuder vi med stor glädje och stolthet in alla våra kunder till två av våra samarbetsgårdar. I år går turen Rocklunda och Norrby Gård och där emellan gör vi ett stopp för en trevlig lunch tillsammans.  

Hur? En abonnerad buss tar oss från Västberga, till alla våra stopp och hem igen.
När? Måndagen den 9:e maj, ca kl 8-17
Vad? Tänk på att kläder efter väder och oömma skor är att rekommendera denna dag.

Anmäl dig och dina kollegor till närmaste säljare på Kötthallen Sorunda senast den 4:e maj och glöm inte att meddela eventuell specialkost.

Läs mer

Rocklunda Gård

Våra producenter

Rocklunda Gård

Rocklunda gård ligger i hjärtat av Sörmland. Här drivs grisuppfödning sedan 1969 då Yngve Karlsson köpte sina första tio suggor. Numera rymmer gården 300 suggor som producerar cirka 6 500 slaktsvin per år vilka alla levereras till Kötthallen.
 Hållbart erbjudande

Hållbarhet

Hållbart erbjudande

Vi ansvarar för att de produkter vi säljer har producerats under goda förhållanden med fokus på god djuromsorg, bra arbetsförhållanden och låg miljöpåverkan. Därför väljer vi bort varor som är oetiska eller miljömässigt ohållbara och erbjuder istället ett brett utbud av hållbara varor som är miljö- och socialt tredjepartscertifierade, så kallade mervärdesmärkningar.
Norrby Gård

Våra producenter

Norrby Gård

Tomas Olsson som tillsammans med hustrun Anna driver Norrby gård, är ordförande och har levt med lammuppfödning sedan hans mamma köpte de första tackorna till Norrby Gård 1972. Idag är han Sveriges största uppfödare med sina 900 tackor.
Lamm

Råvarukunskap

Lamm

Vi anser själva att vi kan erbjuda världens bästa lammkött. Snart 30 års samarbete med svenska lammgårdar och en konstant dialog med kockar har fört oss hit. 
Sidan skapades 2022-04-28