Till sidans huvudinnehåll

Kvinnor som vill tävla i gastronomi: Se hit!

Kvinnor som vill tävla i gastronomi: Se hit!
För att uppmuntra och stötta fler kvinnor till att ta steget att tävla inom gastronomi är Sorundahallarna stolt samarbetspartner till initiativet ”Kvinnor i branschen som vill tävla”.
Den 28-29 mars bjuds kvinnor i restaurangbranschen som är nyfikna och intresserade av att tävla inom gastronomi in till Werners Gourmetservice för två dagar fullspäckade med inspiration, kunskap och nätverkande. Deltagarna kommer att få lyssna på olika föreläsningar av kvinnor som har erfarenhet av tävling samt njuta av god mat och dryck.

På plats är flera av Sveriges vassaste leverantörer som kommer att dela med sig av sina erfarenheter från tävlingssammanhang, men också av kunskap från respektive produktområde.

Välkommen att anmäla dig till två goda dagar i Skara!

Föreläsare

Marie Skogström: Coach för Svenska Kocklandslaget. Äger och driver Mat & Vin Slottsparken, Malmö
Jessie Sommarström: Vinnare Årets Kock 2022. Kreativ ledare för Urban Deli och på Axfoundations livsmedelsutvecklingscentrum Torsåker gård.
Louise Johansson: Louise är den första som vunnit både Sveriges Mästerkock och Kockarnas Kamp och dessutom tagit brons i Årets Kock.

När: 28 mars 09:30 till 29 mars ca 14:30
Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara
Pris: 1500 kr Föreläsningar, boende, luncher och middag ingår i kostnaden och bokas av Werners.
Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se Skriv namn, arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier
Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm ida.holm@wgs.se / 070- 938 37 96.

Samarbetspartners

Werners Gourmetservice
Provinum
Sundqvist
Arla Unika
Segers
Sorundahallarna

Tillsammans skapar vi magi!

Bild: Martin & Servera

Läs mer

Resurseffektiv verksamhet

Hållbarhet

Resurseffektiv verksamhet

Vi arbetar med att effektivisera användningen av resurser i vår verksamhet genom att exempelvis reducera utsläpp och minska svinn och energiförbrukning. Nedan presenteras några av de förbättringsåtgärder som vi har implementerat och kommer att fortsätta att arbeta med i framtiden.
Om oss

Om oss

Om oss

Kötthallen Sorunda är Sveriges främsta grossist på kött, vilt, fågel och chark till restauranger runt om i hela Sverige från egna gårdar och framstående producenter i hela världen. Vi styckar och bereder kött i våra egna anläggningar och har kontroll över varan från uppfödning till färdig produkt. Vi har utöver det egen tillverkning av korv och chark från egna recept.
Råvarukunskap

Råvarukunskap

Råvarukunskap

Vad är det för skillnad på vårlamm och beteslamm? Skiljer sig smaken åt på kalvkött beroende på ras? När får man jaga bäver? Det är en bråkdel av den kunskapen som finns hos oss på Kötthallen. Vi är köttnördar och hos oss finns det samlad kunskap om lamm, vilt, fläsk, nöt och fågel. Här försöker vi förmedla lite av vårt kunnande, välkommen att höra av dig till oss om du har frågor!
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Alla våra producenter är uppfödare som vi har ett mycket nära samarbete med. Att ha en spårbarhet hela vägen från bete till tallrik, känns givetvis väldigt bra. Vi ser våra leverantörer som kollegor och det är tillsammans vi arbetar för långsiktig hållbarhet med både djurhållning och matens kvalité.
Sidan skapades 2023-02-15