Till sidans huvudinnehåll
Välkommen att bli kund hos Kötthallen Sorunda

Kontakt

Välkommen att bli kund hos Kötthallen Sorunda

För kräsna krögare, vi säljer service där produkten ingår. Kötthallen Sorunda är den personliga leverantören av kött & chark och vi triggas av att utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer.
Kötthallen Sorunda är den personliga leverantören av främst kött & chark till restaurang- och storköksmarknaden och vi triggas av att utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snabbt vi bara kan!

Läs mer om Kötthallen Sorunda

Om oss

Om oss

Om oss

Kötthallen Sorunda är Sveriges främsta grossist på kött, vilt, fågel och chark till restauranger runt om i hela Sverige från egna gårdar och framstående producenter i hela världen. Vi styckar och bereder kött i våra egna anläggningar och har kontroll över varan från uppfödning till färdig produkt. Vi har utöver det egen tillverkning av korv och chark från egna recept.
Vårt sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

Vår ambition är att leverera kvalitetskött för alla tillfällen. Oavsett om du levererar catering till tusentals gäster varje vecka eller har 16 platser i en restaurang som bokas ett halvår i förväg.